Tryck ut digestiveblandningen på botten i en form med löstagbara kanter. Häll upp vispgrädden och sockret i en kastrull, låt sjuda tills sockret har lösts upp
Och vi kan med glädje rapportera att det är sant, så vansinnigt gott är den dragna grisen. Antalet tomtar är lite färre i år så att Ankiäntligen skulle kunna få plats med sin tomteby och kyrka som hon haft med sej hemifrån barndomens jular
Nu börjar julen närma sig med stormsteg och det är dax att slå in julklapparna och tomtarna måste fram… väntar på hjälp från M&M, så att det blirriktigt gjort
Den här receptet på hummer med vittvin, örter och ost (gärna västerbottenost) är gudomligt. Man hinner knappt äta upp prinskorvarnainnan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nutillbakai rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Den innehåller dessutom en del rödvin + en del vatten, några droppar sojasås, en lök, en till två vitlöksklyftor, torkad chili, curry, färsk ingefära och en halv citron
Februari har visatsig vara en riktighögtidsmånad här på Kärlek på tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgeninuti. Vitsen med att fjälla av laxen är att bevara skinnet som är fantastiskt gott, det sitter massor av smak iskinnet och det blir extra gott när det steks krispigt
Fjällträdgården . Med en rejält envis köldknäpp därute men en sol som med sina strålar kittlar vårkänslorna på alla i fjällköket drar viigång årets frösådder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.