Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Vi är stolta och glada över attnu få presentera dem, säger Maria Forshufvud, vd, Svenskt kött. genom att veta mer om detaljerna kan vi ta tillvara köttet bättre och minska svinnet
En omgång lussekatter är redan bakade till killarna, men långt ifrån den sista, det brukar bli ett antal bullar som går åt när två (förlåt tre) fikatokiga killar glufsar i sig, det finns liksom inget stopp
Nu gäller detatt passa de andra så att de inte mognar och jag missar dessa. Hoppas att alla fikonen hinner att mogna, så attdetblir lite marmelad att ha på det rostade brödet
Av förra årets flaskor hann vi inte dricka upp dem och de har vi testat nu när det var lite ruggigt ute och ja den är godare i år när den stått till sig på flaskorna
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Du kan strö lite vetemjöl över kycklingen innan du häller på gräddblandningen, då blirdet lite fastare
Nu är det bara att sätta sig ner och njuta av ett glas vin och kolla om det är något bra på tv. Det bästa med grytor är att de blir godare när man värmer på dem, så gör mycket och du har till flera middagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.