Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
(lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake. Den innehåller visserligen ingen ost, men jag tycker ändå att den påminner om en cheesecake
200 gram havrekex (typ Hobnobs). Tryck ut kexmassan i en form (ca 20 cm) med löstagbar botten, i botten och ca 2 cm upp på kanten. 200 gram havrekex (typ Hobnobs)
Tillsätt grädden i omgångar, häller du allt på en gång blir det klumpigt. 1120 g florsocker (2 dl). 1220 g cornflakes (11 dl). 1Pajskal40 g kokos (1 dl) 120 g florsocker (2 dl) 220 g cornflakes (11 dl) 350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk) 280 g ljus sirap (2 dl) 0,5 krm salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.