Nu vet ni iallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. . Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte iväg idag och den skulle blivit dålig tills vi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Jag kan ju inte avslöja alltför mycket inför nyår eftersom jag vill överraska mina söta vänner lite iallafall… och det finns ju faktiskt en chans att de läser bloggen
Gör smeten och låt den svälla i. Mina hemlagade kikärtsbullar som är heeelt glutenfria. Idag känner jag för att bjuda på ett recept ur min kommande kokbok
Dela 4st knipplökar(el 1st purjolök) i lagom bitar. Fördela den underbart goda lökblandningen på 4 st brödskivor(jag hade levain) och fördela 75g ädelost över mackorna
Jag baserar alla mina texter på fakta har alltid gjort och kommer alltid att göra (jag läser enormt mkt forskningsrapporter & läkarutlåtande från hela världen/konstant och följer pågående debatter)
Som ni kanske också la märke till så är faktiskt korvtillverkning inte speciellt svårt, det gäller bara att bestämma sej att man ska göra det och sedan kasta sig ut i det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.