Smält smöret i en kastrull och rör sedan ner alla övriga ingredienserna. Vispa ägg ochsocker pösigt. Häll gelatinet i en fin stråle ned i äggsmeten under omrörning
Godmorgon. Eller är det bara morgon. Igår fick vi hem en febrig kille från förskolan. Love klädde av sig direkt när vi kom hem och gick och la sig under täcket
Har provat en flaska av KiviksSommarvin. Med sin smak av rabarber, krusbär, fläder ochhonung så tänker man onekligen på sommaren så namnet passar ju bra
Nu har vi varit i Stockholm i några dagar och är hemma Småländsk mark igen. Varje mysig gränd av Gamla Stan har fotats, Skärgården har utforskatsoch älg har siktats
Gunnebo serverar bara ekologisk mat i form av egen odladegrönsaker/närproducerat, gräsbetat kött och massvis med ekologiskakakoroch bullar (det sista är ju inte så "Primal" men allt det andra är faktiskt helt Paleogodkänt
Grovhackanon-stop. Fördela hackade non-stop på. Garnera med nonstop. non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Täck med plastfolie, frys i minst 5 tim. 200 g non-stop
Resultatet blev de här godbitarna med det bästa från två världar. marshmallowsochnonstop. De blev inte så vackra, men vi vet väl alla att det är insidan som räknas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.