En väldigt söt och god historia. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
Halstrade pilgrimsmusslor med basilikamajonäs och soltorkade tomater. Söt och god. Jag bestämde mig för att jag ville ha lite goda medelhavssmaker till musslan så det blev min väldigt goda och användbara basilikamajonäs som fick agera sås och så strösslade jag över med lite hackade soltorkade tomater
Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin. Passar perfekt till kallskuret från julbordet, ugnsstekt lax eller kyckling
Ett härligt tillskott bland julmaten med smak av kanel, kardemumma och spiskummin. Passar perfekt till kallskuret från julbordet, ugnsstekt lax eller kyckling
Salt och peppar. Vänd på biten och skär nu på samma. Lägg remsorna på en skärbräda och bred på crème. fraiche, strö över rivet clementinskal, rosépeppar, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.