Botten är enligt tre lika receptet och tårtan är fylld med jordgubbsmousse och blåbärsmousse. Hade en massa bär och chokladganache över efter den senaste bakningen och gjorde då denna underbart goda bärtårta
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet
Väskan är fullpackad med böcker och rekvisita – imorgon drar jag till Köpenhamn. Hasselnötmjölk passar heeeelt perfekt i islatte, man får den goda nötiga smaken från hassel och där finns även en sötma i mjölken som gör att man inte behöver söta drycken – tycker åtminstone jag som ogillar de där alldeles übersöta kaffedrinkarna man får på café
Riv mandelmassa grovt och vispa med rumsvarmt smör till en slät kräm. Blanda och bred sedan ut gräddblandningen på kakan och toppa med massor av färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.