Skölj den i varmt vatten, skrubba med rotfruktsborsten. På så vis blir den lite "förarbetad" och släpper ifrån sig mer saft om man pressar den med fingrarna
Rosta tomater, oskalade vitlöksklyftor och chili i en torr stekpanna som tål värme (dvs inte non-stickpanna), på hög till medelhög värme i några minuter till det är svarta fläckar runtom
SalsaStart by frying the onion, capsicum and garlic in the olive oil for a minute. Salsa2 cans diced tomatoes2 sliced red chillies, with seeds1 red onion, chopped1 green capsicum, diced4 tbls white wine vinegar5-6 finely chopped cloves of garlic2 tbls dried oreganoolive oilsaltloads of fresh corianderGör så här
Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs köttfärsen, flytta över det till en kastrull. I vår familj är den här Mexikanska köttfärssoppa väldigt populär, inte minst av barnen som älskar att den smakar taco, en Tacksoppa helt enkelt
Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Så gott tillsammans med räkorna. Du behöver en gryta med lock som klarar att stå i ugnen. Hacka den färska koriandern och blanda med riset och servera med limeklyftor
Ikväll ska några kompisar komma hit och vi ska bjuda på pulled pork med goda tillbehör. Bla coleslaw, picklad rödlök och en salsa som du får receptet på här
Värm lite smör med olja, stek grönsakerna tills löken är genomskinlig. Lägg i köttfärsen och låt den steka med, sära på köttet med en gaffel eller sked så det blir smulor, lägg i lagerbladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.