Svenskt viltkött är en riktigt nordisk delikatess. Här, runt stugan stryker det både vildsvin och rådjur, men har ännu inte sett någon hjort “live” som man säger
»Vi köper allt mer frukt och grönt. Försäljningen har ökat med 16,5 procent mellan 2007 och 2008. Ett ökat utbud och en allmän hälsotrend anges som orsaker
Skördesoppa. Den tid vi är mitt uppe i just nu är nog den bästa för alla matälskare i Sverige. Skördetiden är i alla fall en av mina anledningar till att jag tycker om hösten så mycket
Vi pratar om allt från smaker, kryddor, matsvinn, olika matkulturer, närodlat till nyttig mat samtidigt som vi står i köket och lagar fantastiskt god mat tillsammans
Majssäsongen är inte slut än, trots att höstregnet piskar på fönsterrutorna. Får ni tag i lite närodlad majs, grilla majsen och gör ett det här parmesansmöret med lime och chili, ni kommer inte att bli besvikna
Hej på er. Vi kom fram att "borta bra men hemma bäst" med mina barn och det gläder mig. Just nu bor vi lite trångt och trots allt uppskattar vi vår lilla hem, mysig och ombonad
Ekologisk, krav, närodlat eller bryr ni er inte. Hej. Hur tänker ni när ni är och handlar. Sedan lilla A kom till världen har det blivit viktigare för mig att det är bra mat som vi äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.