Närman planerar hemfärd och har bakat en Margaretatårta till Magdalena. Margaretatårtan är en klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler av mandelmassa och färska bär
Då lövbiff inte är det billigaste köttet (speciellt om man som jag vill handla svenskt) och sällan finns på extra pris blir det tyvärr inte den typen av kött här hemma så ofta som jag annars skulle vilja
Fyra lediga dagar tillsammans är inte alls fel i höstsolens varma sken. Matfrälsta som vi är skulle man tro att vi sitter som fastklistrade framför alla matprogram som visas på televisionen
En enkel och snabbkockad middagsrätt, perfekt för en kväll när det blir middag lite senare. Det finns ju så många recept att prova, speciellt vad gäller fisk och kyckling, så det finns liksom ingen anledning att bara köra på i samma gamla hjulspår (om man nu inte vill det alltså)
Sätt kastrullen tillbaka på plattan. Att få till en glutenfri pajdeg är inte det enklaste men denna blir riktigt bra och jag har publicerat receptet här tidigare
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött. Det stod att man skulle ha 7 dl socker per 3 kg bär, men jag tog faktiskt bara 2 dl strösocker till 3 kg bär
Närman bakar goda raw brownies med nötter, kakao och banan. Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.