Ta av från värmen och blanda i smör. Favoritirepris alltså. Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sigliteknepigtoch det bästa är klart om manhinner göra det innanman sätter tänderna ihärlighen
Det tartiominuter att röra ihop - resten är jästid - och eftersom jag ändå var stationeradi köket tänkte jag att jag lika gärna kunde baka egna och tjäna en slant på kuppen
Jag gjorde ett glutenfritt pajskal eftersom vi har glutenallergikeri sällskapet och gjorde samma pajskal som nihittari det här receptet - för er som vill baka glutenfritt
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriternaoch ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Bröd, glutenfritochmjölkfrittfavoritbröd den. I alla fall bakade jag nyttigare frukostbullar i lördags efter ett recept från UlrikaDavidssons bok med rawfoodrecept
Prognosen är god med andra ord och jag motar bort eventuella stråk av stress som så ofta tendera att uppkomma i kroppen även med ett förestående sommarlov, innan jag varvat ner ordentligt
Isakoch Rebecca gav den full pott och det är ett recept jag kommer använda migav fler gånger. Som jag skrev i föregående inlägg så har vecka sex avlöptenligt plan
Den består av torkade vaniljstänger som mals sönder i kvarnen närmanvrider på locket. Det recept jag oftast använder migavnär jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta är det som följer nedan
Kusinertar för sigav godaste jordgubbstårtan. I stället för vanligphiladelphiaost använde jag Touffutti Creamy Smooth, Plantivaniljyoghurtochsojavispgräddeoch resultatet blev en god ochkrämig cheeseckake/moussetårta
Innan jag avslutar måste jag berätta att mina bull-pops (som jag vann deigntävlingen med anordnad avHembakningsrådet på Kanelbullens dag) numera finns med på Kronjästs hemsida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.