I alla fall testa att baka den här pajen med ett tunt mandelskal, len citronkräm och ett fluffigt marängtäcke, är helt säker på att du kommer att älska den och jag själv önskar innerligt att jag hade en bit kvar i kylen
I eftermiddags var jag och storhandlade inför veckan som kommer. Närman delar recept på festivalbakelse med hallontryffel, lakrits och chokkladmousse och är på väg in i rutiner igen
Närmanär rustad med vinterdäck, gran och saffransgrottor. Jag använde mig av Dr Oetkers saffransarom - en bra sak att ha i baksortimentet om man inte har saffran hemma
I sommar får ni följa mig i mitt arbete på trädgårdscafeet i Oskarshamn som jag driver tillsammans med Charlotte - etthärligt sommarliv om ni frågar mig
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så är det från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Närmanär sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Där bjöds vi på en traditionell grekisk dessert, eller som i detta fall som välkomst-aperitif. Det hände sig på den tiden när vi var i Grekland och besökte en grekisk familj på deras "farm"
jo, jag gillar faktiskt hösten, det är så lugnt och gott, man får lediga helger över att bara gå hemma och mysa på och närman kanske varit ute en runda i trädgården eller bara känner sig allmänt frusen, vad värmer då bättre än varm choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.