Älskar kebab. Men. man måste ju kunna göra det själv. Jag använde mig av ytterlår av nöt. Nu köper jag endast kött som är kravmärk och djuren är frigående ute året om
På midsommar och nyårsafton är den stående vickningen i min familj min mosters Kräftströmming. Det finns ingen i hela världen som kan göra en lika god kräftströmming som min moster och man bara längtar efter att klockan ska närma sig småtimmarna så man får äta den tillsammans med gott knäckebröd
#blogg100 Nr. 3. I veckan fick jag hem min Middagsfridskasse. Det är Franska veckan-tema så förutom bouillabaissen är det ankbröst med sötpotatispuré och Kotletter med fransk potatissallad i min kasse
När jag var i Valencia (paellans huvudstad) för några månader sedan fick jag prova på äkta paella som tillagades över öppen eld och serverades i stora gjutgärnspannor
Gjorde till lunch i dag bananplättar. Så gott. Här får du receptet. Bananplättar på mitt vis. 2 port. Mosa 1 banan2 ägg1 msk fiberhusk2msk kokosmjöl ( som jag krossat själv)1 tsk vaniljpulver0,5 dl grädde
Paella på mitt vis  Den paellan vi åt i Spanien var rena rama turistfällan. Gjorde den ikväll, på mitt egna lilla vis och insåg att det gick väldigt fort
Smörstek fjällöring och rotsakermed en Nantua såsReceptet för 4 personerIngredienser. 4 st öringfiléeren liten bukett broccoli i små knyten4 st potatisar skalade och delade i fyra delar2 st morötter i skivor1 st gul lök i skivor½ liter kräftfond1 dl grädde1 tsk tomatpurésalt och peppar½ tsk socker½ dl vitvin1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.