Det gäller att ha fantasi när man skall komma på maträtter sju dagar i veckan och många veckor på ett år, samtidigt som det inte får ta för lång tid… är hemma tidigast kl 18,00
Tapas, tapas, tapas. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig. Tapas ska ätas i goda vänners lag, under lång tid och med mycket spanskt rödvin
Ska vi inte fortsätta lite på chokladtemat. Jag bakade denna underbara chokladrulltårta och fyllde den med marshmallowfyllning - det blir en smak av varm choklad med grädde och marshmallow
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
dessa kakor smakar ungefär som de där mjuksega cookiesarna som man köper hos seven eleven. kan säkert bli mer knapriga om man önskar det genom att baka dem lite längre, men jag gillar dem lite mer åt det mjuka hållet, i alla fall i den här smaksättningen
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
Igår kväll så var Elin & Rickard här på tapas kväll eller vad jag ska kalla det, vi ville testa lite nya saker som kokta kronärtskockor som vi åt parmesansmör till
Tisdag igen, vilket såklart betyder soppa i vårt kök. Just denna soppan passade så konstigt bra in på dagens inlägg i Matrepubliken, nästan som om det var planerat, men i detta fallet var det faktiskt ödet
Ugnsrostad potatis med rosmarin blev otroligt lyckat och nedanföljer det superenkla receptet. De olika kryddorna fångadesupp perfekt och smaken var ljuvlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.