Jag har hört så mycket gott om denna tårta och att den ska vara så fantastiskt god. Detta är en RedVelvet tårta och som överdrag har jag sockerpasta med vispad gräddig smörkräm undertill
Det hemliga receptet ska enligt myten ha läckt ut efter att en gäst bett om att få det. Därför bjuder jag såklart på Redvelvet cake – en sammetslen kaka med en väldigt charmig historia
Det var länge sen jag bakade en tårta men det blir så mycket så man måste veta att den ska gå åt. Men idag skulle jag få besök och då slog jag till och bakade denna Redvelvet tårta
Jag hade lite rostad rödbeta hemma och bestämde mig för att göra en "RedVelvet"-muggkaka till frukost (ja, jag åt denna lilla skönhet till frukost i morse)
Börja förbered tårtbottnarna. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner i sockerblandningen. Medan kakan gräddas, börja förbereda frostingen genom att vispa Kockens val luftigt, tillsätt florsocker och vaniljsocker under fortsatt vispning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.