Mozzarellarullar – god lättgjord antipasto Ingredienser. 24 rullar. 300 g parmaskinka, 4 paket mozzarellaost, 1 burk pesto (köp gärna Barillas som är mild och god) Karins Spis
Mozzarellarullar med parma och pesto 200 g parmaskinka. 2 st mozzarellabollar. 2 msk grön pesto. Gör så här. Lägg ut parmaskinkan i en rektangel på plastfolie Min mathörna
Mozzarellarullar med parma och pesto Lägg ut parmaskinkan i en rektangel på plastfolie. Skiva mozzarella och lägg på halva kortsidan av plattan Recept.se
Guldet blev till sand Även rhakat, de fint kryddade mozzarellarullarna, klarar mötet med fritösen bra. Vurmat. OccoAdress. Drottningtorget 6, MalmöKontakt Vurm
Mozzarellarullar Du behöver. 300 g parmaskinka, i skivor. 4 pkt mozzarellaost. Pistaschpesto. 1 krm svartpeppar, nymald. 50 g parmesanost, riven mittbakeri
Mozzarellarullar. Pesto. Kör persiljeblad, basilikablad, vitlöksklyftor och nötter i mixer eller hacka fint för hand. Tillsätt parmesan, olja och kryddor Matklubben.nu
Guldet blev till sand Även rhakat, de fint kryddade mozzarellarullarna, klarar mötet med fritösen bra. Vurmat. Occo. Adress. Drottningtorget 6, Malmö Vurm
Skink- och mozzarellarulle Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt vatten och blanda tills jästen lösts upp. Tillsätt salt, honung, olja och dinkelmjöl, lite i taget Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.