Servera köttet med en krämig potatisgratäng - då behövs ingen sås. Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika
och en god sås. Jag har ganska många rätter nu med tomater, basilika och mozzarella i mitt blogg-arkiv, men det är ju såå gott och det går alltid att variera lite till
Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Garnera med dill och citron och servera med potatis och sockerärter
Smaka av med cayennepeppar. Servera med pressad potatis. 600 g laxfilé. 1600 g laxfilé 1 dl vatten 3 msk hummerfond 1 dl crème fraîche 2. 5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 st knippa dill 2 msk röd stenbitsrom cayennepepparSkär laxfilén i fyra bitar. 1Koka upp såsen och koka ihop ett par minuter. Lägg i laxbitarna och låt sjuda under lock i 7 minuter. 1Hacka dillen och rör ner tillsammans med rom. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.