En fast vaniljkräm/moussesom passar ypperligt vid tårtbak. Jag fick i förra veckan en förfrågan gällande detta recept som jag använt mig av i ett tidigare inlägg
Smält chokladen i vattenbad. Tillsätt gulornaoch rör omordentligt innan chokladen stelnar. Tillsätt genast 3 msk av grädden och rör om. Ställ i kylen i 1½-2 timmar 200 g toblerone. 200 g mjölkchoklad. 2 äggulor
Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjortchokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormorsom vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
En chokladmousse tårta med valnötsbottenoch krämig chokladmousse. Ibland blir chokladsuget så starkt att inte ens gammal hederlig Maraboumjölkchoklad hjälper
After eight mousse. Hade den sista förpackningen med after eight i skåpet som jag kikat på nu ett tag. Häll sedan ner chokladenoch vispa moussen len och fin
Här är receptet som jag använder när jag gör bärmousse till mina tårtor. Oftast gör jag med frysta hallon, det blir godastoch är oftast enklast att få tag på, men det går givetvis att göra med andra bär
Gillar du chokladmousse. Börja med att koka upp grädden. Efter att ha smakat den karamelliserade chokladmoussensom det kommer recept på här kommer du att ÄLSKA chokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.