Nu tar vi sats mot julen här i köket och ägnar hela veckan åt juliga tips och recept. Ni som hängt med oss här ett bra tag nu vet säkert vid detta laget att vi tillhör de som verkligen gillar sillinläggningar och tycker att det är kul att testa nya varianter
4½ dl vetemjöl (som jag bytte ut mot 3½ dl glutenfri mjölmix och 1 dl kokosmjöl). 2 ägg 4½ dl vetemjöl (som jag bytte ut mot 3½ dl glutenfri mjölmix och 1 dl kokosmjöl)
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Det börjar klia i halsen och killa i näsan och jag tänker INTE bli förkyld nu. Så efter jobbet idag åkte jag och handlade ingredienser till bästa " mota Olle i grind"-medicinen
Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad det är för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Och nu är det dags för nästa roliga grej - bröllopsresan till Toscana. Vi är jätteladdade inför vår resa, och ser fram emot att äta mycket italiensk mat och dricka goda viner
Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter. Gott nytt år allihop. Nytt år och nya tag. Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.