Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Det är fantatstiskt väder, människorna kommer ut från sina "krypin", och grillarna tas fram. Jag och familjen har hyrt en liten stuga till helgen och vi kommer garanterat att grilla på lördagen
Har ni testat ölburksburgare än. Vi såg dom flera gånger redan förra sommaren, både hos bloggare, i tidningar och på tvn och blev sugna på att prova, men så försvann sommaren i en hast och ingen grillning hann ske av dessa spännande burgare
Hacka löken och stek lätt i smör i en panna tills den svettas. Blanda i champinjoner och paprika skurna i småbitar tillsammans med pressad vitlök och svartpeppar och salt
Det här är bra mycket enklare än vad man kan tro, och framför allt är det bra mycket godare. Man bör kunna göra det i en ugn, men vi rekommenderar att kycklingen tillreds i en klassisk kolgrill
Mors dag. 2014-05-26, 21. 41. Mors dag firades såklart med en riktigt sommrig tårta. Charlotte russe. Eftersom den är så god och för att den är min favorit tårta så tänkte jag dela med mig av receptet och hur ni kan göra den
MarinadlagKoka upp 1 liter vatten med salt och socker så att det löser sig. Tillsätt resterande 4 liter kallt vatten och lagerblad, svartpeppar och chiliflakes
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.