4 port Falukorviugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv. 2st tomater. 150g lagrad ost
Jag gjorde som jag brukar, ostochtomat på korvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven medklassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Servera Per Morbergs falukorviugnmedpotatismosoch kokta grönsaker. Skivatomaternaochosten. Skär falukorveniskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i en ugnsform
Eller på helt vanligt sätt iugnoch på spisi stugköket. Förutom ostoch spenat petade jag även ner ett par halvor körsbärstomateroch så toppade jag medriven parmesan
Tillsätttomatkrosset, salt och peppar. Skivafalukorvenochgetosten. Hostigaochharkligai halsen, jag är jättehes och låter som värsta hesa rockaren när jag pratar
En favorit jag haft ända sen barndomsdagar är Korv iugn. Falukorv har tyvärr blivitförknippatmeddåligkvalitetoch mycket potatismjöloch annan utfyllnad de senaste årtiondena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.