Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter. Skölj och skiva purjolök och löken och bryn det tillsammans med kasslern och champinjoner tills löken mjuknat något
Krydda filén med lite salt och rosépeppar och bryn den hastigt. Lägg i purjolöken och paprikan och låt det steka med tillsammans med champinjonerna så det blir mjukt och glansigt utan att det tar färg
Ingredienser Portioner. 11 dl 1 kg lingon (1 kg motsvarar ca 1 3/4 l) 2 dl vatten ca 500 g strösocker (500 g motsvarar ca 5 1/2 dl) Lägg till i inköpslistan
Skumma av med jämna mellanrum. Späd med lite mer vatten om det behövs. 12 dl vattenSå här gör du 10 minuter Rensa dina färska lingon i en skål med vatten så att skräpet flyter upp. Koka upp vattnet tillsammans med lingonen i en kastrull och låt koka i cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.