HattenVik servetten på mittenVik upp ena hörnet mot mitten. Början på den här servettbrytningen är identisk med en gammal trotjänare från tidigare, kungakronan
Det här inget för fegskitar. Här exploderar smakerna i munnen. Jag hade ingen vanlig tabasco hemma, utan endast chipotlevarianten (finns att köpa där de säljer vanlig tabasco)
En ny och sjukt fin bekantskap, Anders Ramsey (vegansk haute cuisine kock deluxe, bland annat ansvarig för den veganska Nobelmenyn), satte upp en pop up restaurang som enbart serverade veganska pizzor enbart för en kväll på ölbaren Omnipollos Hatt vid Götgatsbacken
Ända sedan jag blev bjuden på ett fantastiskt gott ris kokat i kokosmjölk med bland annat gul habanero av asfaltsdrottningen Moma så har jag velat testa själv
Toppa med hatten och pudra florsocker över. Så här gör du. 1 timmar. Blanda det mesta av mjölet, socker, smör i bitar, smulad jäst, kardemumma och lägg i en bunke eller assistent
Håll i hatten säger ja bara för här kommer ett recept på något som är bland de godaste jag gjort. Hej. En saftig och maffig morotstårta fylld med en sötsyrlig creamcheese frosting
Skär av en tunn platta under tomaterna (så att de står stadigt) och hatten. Hacka "tomathattarna", champinjoner, lök och blanda med ost och smulat bröd
I morgon eller övermorgon kommer recept på en asiatisk marinad med, så håll i hatten. Jag gillar verkligen inte köpta potatissallader, de blir jolmiga och mjöliga, och inte alls så där fräscha och goda som JAG vill ha min potatissallad
Håll i hatten för denna fantastiska godbit - twixrutor. Den består av tre lager, en neutral botten av mandelmjöl, en ljuvlig kolafyllning som får sin sega konsistens och smarriga smak av fibersirap gold, samt smält choklad
Toppa med hatten och pudra florsocker över. Smält smöret och tillsätt sedan mjölken. Värm upp det till 37 grader och häll blandningen i en bunke eller assistent tillsammans med den smulade jästen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.