Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god. Jag valde att servera med lätt stekta nudlar denna gången, men den är minst lika god med ris
4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling medsesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msksesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msksesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda den fluffade bulgurnmed kikärtorna, olivolja, frukt, nötter och mynta. Jag vet att det bara är vår, men i onsdags fick jag sommarfeeling och blev sugen på sommarmat
Lägg upp bulgurtillsammansmed grönsakerna och servera med yoghurtsåsen. Krydda medspiskummin, salt och peppar och vänd ner grönkålen tillsammansmed tranbär och pumpafrön
För att bespara oss mödanmed att försöka hitta en restaurang med vettig vegetarisk mat på vägen, tog vi med oss matlådor fyllda med en mycketmumsigbulgursallad (smaksattmedmarockansk krydda och den starka nordafrikanska chilipastan harissa)
Tillsätt salt samtbulgur och rör om. bulgursallad. Servera den kokta bulgurenvarm eller bred ut ett lager bulgur på en bricka och låt det svalna om du ska ha kokt bulgur till ex
Fräs bulgur i curry och smör i en kastrull. Blanda bulgurmed apelsin, gurka, russin, äpple, nötter och smulad fetaost tillsammans korven i en stor skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.