Rör ihop ägg och socker - INTE med elvisp. DOCK gräddade jag kakan i 45 minuter (ist för 20-25) eftersom den var så hög. Häll smeten i formen och grädda nederst i ugnen i 175 grader, 20-45 minuter - beroende på formens storlek
Bland annat denna Mjuka pepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. 2-3 msk pepparkakskrydda. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen, 50-60 min. 2-3 msk pepparkakskrydda
Vispa äggen luftiga så att dom får en ljusare gul färg samt ett mjukt skum. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
-) Lagom till adventsfikat bjuder jag här på en riktigt härlig mjuk pepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittade jag en variant som passerade sambons kvalitetskontroll med högsta betyg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.