Mats har fyllt år och firats med pompa och ståt. Smörgåstårta, Marsipantårta och så den här läckert sega kladdkakan med mjölkchoklad- och rice krispiestopping
) är fyllt av #svensksommar med beklaganden kring vädret. Det är liksom vad det är - så länge jag bor där jag gör och inte i ett land med stabilare solväder
Ack så god, men det räker med en bit. Mjölkchokladkakamed nougat och makadamianötter ca 12 bitar. Tårtfatet har en spricka i sig men hoppas att det inte förstör bilden av den underbara kakan
Hur som helst så var denna kakan väldigt god, annorlunda med nougat och makadamianötterna på. Mina medhjälpare och min kärlek tyckte att den var väldigt smarrig, även jag
Smält smör och choklad med sockret. Slå en liten del av den varma gräddmjölken över äggsockret och häll sedan tilbaka det i kastrullen med resten av gräddmjölken
tycke och smak med sin favoritchoklad och man kan om man vill tex strö. 180g finhackad Marabou Daim mjölkchokladkaka. 180g finhackad Marabou Daim mjölkchokladkaka
* Koka ihop alla ingredienserna under omrörning på medelvärme i en tjockbottnad kastrull. * Om du gör hårdare kola (knäckig) kan du smälta en 200 grams Marabou Mjölkchokladkaka i ett vattenbad och hälla över kolan innan du skär den i bitar. ev 1 Marabou mjölkchokladkaka ca 200 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.