) Eftersom jag själv inte var hundra procent nöjd med denna så blev jag verkligen superförvånad och har just precis (efter några dagar) lyckas smälta in att jag faktiskt vann
Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt. Mina kakor blir tyngst och hårda *S* men jag skulle inte ge mig up
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Inlägg om det kommer så snart jag orkar sätta mig vid datorn o ladda in alla bilder. Just nu befinner jag mig i sängen med panodil, varm fanta och dubbla täcken
Grädda mitt i ugnen i 175° i ca 20 min. På Instagram heter jag @madameedithblogg 200 g smör. Den här kakan är så god - Baka i långpanna och toppa med glasyr och strössel
Klicka här för att spana in mitt OTROLIGT enkla recept på chokladmazarinkaka. Jag halverade receptet och gräddade kakan i en liten form (19 * 21 cm). Jag fick ut 16 bitar, så räkna med minst 30 bitar om du gör en hel sats. DOCK gräddade jag kakan i 45 minuter (ist för 20-25) eftersom den var så hög
På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.