Jag lovar dig, det är bara somdu tror. -) Men eftersom Berra och jag växtre upp när det var noga att man åt av alla olika delar på tallriken, och mycket viktigt att det fanns "sågel" (alltså proteindelen) på tallriken, så vifick lov att fuska och ha liteitaliensksalamitill
Jag har en hel lista på saker jag vill göra när jag reser tillbaka - en del saker kommer att få vänta till jag reser med större barn men härkommerinspirationtill er som ska göra Vietnam och intevillmissa något
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Låt stå liten stund, detta gör du för att lättare få ut pannacottan ur glaset
Omdu känner att sötsuget är på g så testa att blanda en tesked kokosolja i kaffet eller i teet. Kokosoljan i det här fallet rengör håret på ett skonsamt sätt samtidigtsom det återfuktar och ger glans
Jag äter inte så ofta bacon och andra processade charkprodukter, men då och då smakar det riktigt gott med en korv med hög kötthalt, gärnalokalproducerad
Ärligt talat är det svårt att hitta mat sominte smakar gott iCinque terre. I gengäld fick de kikärtor, bönor och mejeriproduktersom var svåra att åstadkommai branterna mot havet
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Dela varje tredjedel i tolv mindrebitar, och rulla bitarnatill korvar somdu sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
känns smeten för tunn kan dualltidtillsättalite mjöl åt gången tills den känns lagom tjock, men låt den inte heller bli allt för tjock, den skall ha en konsistens av någontingmitt emellan plätt och pannkakssmet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.