Jag är med i Månadens sötsak och varje månad är det ett nytt tema denna gång är temat "Ge bort". Jag tycker det är himla trevligt att ge bort egentillverkade praliner i en fin liten ask eller lägga några i cellofan med ett fint band om
Bred på rikligt medganache ovanpå och runt tårtan. De få gånger som någon av oss väljer en något mer traditionell tårta, så brukar det oftast bli en tårta med riktigt saftiga bottnar
Ganachen ville inte stelna lika snabbt som jag behövde ha den färdig, plus att det var en av årets absolut varmaste dagar, och att spritsa med mina händer som alltid är varma oavsett årstid var inte heller det lättaste
Ställ i kylskåpet medan du gör ganachen. Börja med botten. Häll sedan ganachesmeten över cheesecaken. Rör om med en sked tills smöret är jämt över alla smulor, du märker detta genom att allt har en brun ton
Bred ut ganachen över rulltårtan och dekorera med lite blåbär, nu är den färdig att avnjutas. Men alla gör inte det har jag förstått och kanske kan ni trösta er i allt det vita eländet med denna smaskiga rulltårta
Detta är "no bake" choklad-avokado-ganache bars med en krispig chokladkola-botten". Annars skulle jag definitivt gjort en sådan kategori, och detsamma med en kategori tillägnad alla mina chokladrecept (finns ju en hel del sådana här på bloggen
Spritsa ut smörkrämen och häll över choklad ganache, toppa med en jordgubb och njut. En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
200 g blandade nötter. 1200 g mörk choklad ca 50%. 11½ dl Arla Köket® vispgrädde. 12 krm salt. 1Receptet gäller för 40 st 200 g blandade nötter 200 g mörk choklad ca 50% 1½ dl Arla Köket® vispgrädde 2 krm saltGör så här Rosta nötterna i en torr varm stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.