Igår rörde jag ihop julens första ischoklad, men absolut inte sista. De små daimbitara i chokladen sjunker ju till botten när chokladen smält så fiska upp dom först och fördela i ischokladformarna och fördela sen den smälta chokladen över
Scroll down for english. Hmmmm, det tog tid att sätta sig ner för att skriva det här inlägget. Egentligen inte avsiktligt alls men jag har helt enkelt haft svårt att för mig till att blogga
Hacka chokladen fint och smält tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad. Rör i lakritsgranulat. Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna
Traditionellt brukar ischoklad innehålla kokosfett. Den här ischokladen är däremot gjord på smör. Grovhacka dem och strö dem över ischokladen när du precis hällt upp dem i metallformarna
En god chokladkaffekaka som håller sig saftig i flera dagar. Jag valde en mörk mintchoklad i denna kaka och den blev mycket god och ibland är det roligt att variera sig med smaksatt choklad
Här följer ett vanligt recept på ischoklad. Jag har valt att göra både vit ischoklad och vanlig, dvs. Låt ischokladen sedan stelna kallt i ett par timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.