Häll lite av sockerlagen i en metallmugg. Muddla myntabladen försiktigt. De skall inte krossas, bara muddlas lätt så att aromerna och myntans olja frigörs
Mint Protein "Brownie" Kex. 5 tbsp Nustevia cocoa mint syrup. 0,5 msk Nustevia cocoa mint sirap. 5 tbsp Nustevia cocoa mint syrup. 0,5 msk Nustevia cocoa mint sirap
Så mint var verkligen ett bra tillskott. Ironiskt att jag fryser så mycket när jag skriver det här inlägg att jag nu måste avbryta för att koka mig lite te haha
Jag har förutom basreceptet även haft i 1 tsk pepparmintsolja i smeten. Glasyren är gjord av ca 2 dl florsocker, 0,7 dl mjölkfritt margarin, 0,5 dl kakao, 0,5 tsk vaniljsocker, o,5 tsk pepparmintsolja och 1 msk sojamjölk. 5 tsk pepparmintsolja och
Det här är så himla gott. Jag vill ha en karamell som är hård/väldigt seg. Så se upp med lagningarna du som kokar den här kolan som jag gör, dvs upp till 143 grader
Cake balls med Ballerina mintchoklad så enkelt, så gott. Livsfarligt för mig som älskar mintchoklad. 1 pkt Ballerina mint choklad100 g philadelphia200 g smält mörk chokladGör så här1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.