Mint och choklad är verkligen några av mina absoluta favorit kombinationer. dark chocolate, chocolate fudge sauce, meringues or other goodies for toppingHow to
mint and chocolate. Melt the chocolate carefully. These particular mintchocolate cupcakes are topped with the Swedish candy Marianne – but any type of mintchocolate candies will do
Så mint var verkligen ett bra tillskott. Ironiskt att jag fryser så mycket när jag skriver det här inlägg att jag nu måste avbryta för att koka mig lite te haha
Jag har förutom basreceptet även haft i 1 tsk pepparmintsolja i smeten. Glasyren är gjord av ca 2 dl florsocker, 0,7 dl mjölkfritt margarin, 0,5 dl kakao, 0,5 tsk vaniljsocker, o,5 tsk pepparmintsolja och 1 msk sojamjölk. 5 tsk pepparmintsolja och
Istället för Nustevia cocoa-mintsirap kan man använda pepparmintextrakt och något sötningsmedel eller varför inte testa att smakasätta den med något annat
Run the machine until the pudding is very smooth (the hot milk mixture will melt the chocolate). Place chocolate, butter and vanilla extract in a food processor or blender but don’t turn on
och mer specifikt under kategorin "chocolate" - men denna gången har jag något helt nytt. Vad sägs om chokladsås, frysta bananskivor, chokladpudding, raw cacao nibs, peanut butter caramel bar, chokladkulor, och som pricken över i
Pepparmint Choklad Avocado Pudding. a few drops of stevia peppermint or other sweetener. Avocado mixed with chocolate and almond milk or why not use coconut milk instead
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.