Lägg i rikligt med färssås, strö lite riven ost över, dra några varv med pepparkvarnen och gratinera i ca 15 minuter, tills dess att "bakelserna" fått fin färg
Turligt nog är både hustrun och jag ganska lata av oss på helgerna. Just idag blåser det minst 900 sekundmeter i Hammarby Sjöstad och det är skönt att slippa sticka näsan utanför dörren
Jag hade tacosås kvar så det fick bli "tomatsåsen". Vi har lite kvar att göra om man säger så. Sedan riva parmesan och strö över innan allt åker in i ugnen på 200 grader i ungefär en kvart
Sedan i våras finns Enkornsvete odlat hos Sten Rosvall i Halla. Det finns både som hela kärnor att koka istället för ris och som fullkornsmjöl till matlagning och bakning
Så tomten finns alltså inte längre, vi åt nämligen upp honom. Tack för alla snälla kommentarer om julpysslet, men innan ni blir helt till er i trasorna över mina hemmagjorda kort så kan jag ge er ett tips/trix/fuskknep när det gäller julkort
Mal kött och späck på mellanskivan i din köttkvarn, ner i en skål. När man ser tillbaka på de senaste inläggen kan man kanske tro att Mårtenssons endast lever på godsaker, drinkar och drinktilltugg, men vi hoppas att ni förstår att så inte är fallet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.