Det behövs alltså ingen ytterligare parmesan på pastan. Smaka av med salt och peppar men tänk på att ostpaneringen på köttet är ganska salt från parmesanen
Smör till stekningen. Sittandes vid braselden diskuterande om vilt, mat och lite ditt och datt konstaterar vi alla runt lägerbålet att mat från skogen står i skarp kontrast till det som kommit fram under den sista tidens matskandaler
Han deltog i ett av Gordon Ramsays program för några år sedan och kom ganska långt i tävlingen. I tisdags var Steve och jag till den nordafrikanskarestaurangen Azou i Hammesmith
Nu var det förvisso igår sommatlagningen gick av stapeln men då köksfläkten är dålig känns det nu som det ligger ett skikt av stekt fisk i stora delar av lägenheten
Garnera med lime, mynta och en jordgubbe. Fyll på med rom, bubbelvatten och krossad is. Jag tillhör den senare gruppen och har i sommar köpt jordgubbar för dagsbehovet
Tillsätt oljan i lite snabbare takt. Här är en enkel sås för den som är förtjust i smör. Den här gången lät jag inte processen gå så långt som jag brukar, det brukar bli ljust brunt
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Takakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Buljongen som du bräserar köttet i kan du experimentera hejvilt med. Kom på att man kan väl bräsera lövbiff i kryddig och smakrik buljong, med tacosmaker - riktigt länge så att köttet blir mört och fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.