Miniomeletter är goda och smarta att äta till frukost om man förbereder dem dagen innan. Jag gör dem i en muffinsplåt och man kan också att göra dem i bullformar eller små skålar
Igår var det kladdkakansdag och då var jag bara tvungen att baka imina nya ätbara muffinsformar. Jag fyllde minamuffinsar ända upp till kanten för att jag vet att dom kommer sjunka ihopimitte och det gick ju jätte bra
gärna en muffinsplåt, muffinsformar eller liknande. Hur som helst – det är ett fenomenalt bra sätt att använda rester, att göra omelett eller frittata eller som här små miniomeletter som blir nästan som pastejer
Stansa sedan ut med valfria formar, förslagsvis pepparkaksformar. Kantbitarna kan de vuxna ta hand om. Vispa snabbt samman äggen med Milda Mat 15 %, salt och peppar. Häll iäggstanningeni en smord ugnsfast form och baka i ugnen på 175 grader i ca 20-25 minuter (tills den har stelnat). 1 dl Milda Mat 15 %. 5 tsk vitpeppar. 2 msk flytande Mildamargarin
Perfekt som frukost eller mellanmål tilldin ögonsten. Om man vill servera denna omlett till lunch går även det bra, servera då med potatis och grönsakspuré
När du förberett de olika delarna (följ bara ditt recept), istället för att blanda allt i en stor gratängform tar du fram en muffinsform och fördelar ut potatis, lök, gräddmjölk och ost i varje liten form
Lchf Ägg och Bacon iMuffinsform (Äggisar). Jag har haft minai ett par år, och är jättenöjd med dem. Om niinte ha, så rekommenderar jag att niinförskaffarsilikonmuffinsformar
Att grädda pannkakor imuffinsform är ett av mina bästa husmorstricks. Så himlasmidigt att liksom få alla färdigasamtidigt, istället för att servera en i taget från stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.