Smaka av med salt och peppar. Strö eventuellt över hackad persilja och servera gärna med bröd. Skölj, skala och finhacka grönsakerna och fräs i olivolja i en kastrull
Blanda pasta med tomat, mozzarella och pesto. En jättegod och lättlagat rätt med italienska smaker. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Krydda med det du gillar och släng i en massa rester för att spara pengar och minska matsvinnet. Smula i grönsaksbuljong och tillsätt belugalinser och oregano (om du använder baljväxter på tetra – vänta med dem till slutet)
Ingredienser Portioner. 4 2 st vitlöksklyftor 2 krukor basilika 1/2 dl pinjenötter 1 dl olivolja ca 40 g finriven parmesanost 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Då passar det verkligen med Pasta Pesto, som går i ett nafs. Det här med matlagning kommer verkligen i kläm, nu när det ska fixas och trixas så här inför julen
Jag postade det här receptet för första gången i januari i samarbete med Cervera, men då bara som ett av fem recept i ett menyinlägg, så jag tänkte att det ju verkligen borde få sig ett eget inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.