Så helt naturliga ingredienser och dessutom nyttiga,fyllda med superfoods och antioxidanter. Efter en hel dag i solen fick jag cravings på både choklad och jordnötssmör
Häll på den sista chokladen på pralinerna och dra med en skrapa så det blir slätt. Båda är med mörk choklad som skal men har två olika fyllningar - kokos/vit choklad och kola/jordnöt
Spritsa ut smörkrämen och häll över chokladganache, toppa med en jordgubb och njut. En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Smält den vita chokladen över vattenbad. En middag behöver inte alltid avslutas med en dessert, det kan räcka gott och väl med en liten hemmagjord pralin
Smält choklad i vatten bad. Chkolad kaka med Baileys ganache. Smörkräm med Baileys. Ganache Baileys. Vispa ihop smör o socker till en slät krämTillsätt chokladenVispa äggvitor o blanda i saltet, vispa till en maräng o ställ åt sidaBlanda i vetemjölet lite i tagetO sist blanda i försiktig äggvitor
Dessa är med smak av choklad, apelsin och cointreau. En superhärlig fudge som är enkel att lyckas med. Hacka chokladen och smält den försiktigt över ett vattenbad
Raw Jordnötssmör // Raw Choklad jordnöttssmör. Raw kakaomassa eller mörk choklad (minst 70% kakao). För att göra choklad jordnöttssmör riv i raw kakaomassa eller mörk choklad och mixa i ca 2 minuter till
Finhacka chokladen och lägg i en skål, häll över den varma grädden. Bred ut ganachen över rulltårtan och dekorera med lite blåbär, nu är den färdig att avnjutas
Hacka chokladen och blanda ihop allt. Det var ett tag sedan jag hade med mig något till fika på jobbet så nu har jag bakat en plåt med kakor tills imorgon
Nu var det dags att göra chokladpraliner som både är super goda och fyllda med super antioxidanter. ) Först fyll varje form med några blåbär och fyll sedan upp formarna medchokladen
Jag valde att fylla mina skal med en ganche gjord på hallonpure, choklad och lite lakritslikör från Italien som jag fått till skänks för att använda i något recept
Vit chokladganache är något som jag skulle kunna äta som soppa med sked. Det är så sjukt gott och tillsammans med denna luftiga chokladkaka så är man i sjunde himlen
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.