Makrillfiléer i ugn med grädde, två sorters senap, vitt vin och dill 600 gram makrillfilé smör till ugnsformen 3,5 dl vispgrädde 1 dl vitt vin 1 msk grovkornig dijonsenap 1 msk honungsdijonsenap salt och vitpeppar cirka 1 dl grovhackad dill Sätt ugnen på 175 grader- Smörj en ugnsfast form. 600 gram makrillfilé
En viktig upptäckt för mig - bättre sent än aldrig Min bästa vaniljglass, med karamelliserade macadamianötter och dulche de leche 5 äggulor 1,5 dl råsocker 3 dl vispgrädde 3 dl gammaldags mjölk 1 vaniljstång Hetta uppp grädde, mjölk och ituskuren vaniljstång i en kastrull. In i frysen i ytterligare 10 minuter - därefter var det dags att utsätta familjen för ytterligare ett av mina glassexperiment
Min bästa foccacia. 6 dl mjölk. 500-600 g vetemjöl. 6 dl mjölk. 500-600 g vetemjöl. Nu när jag är lite inne i somriga recept finns det ännu ett som jag gärna delar med mig av
Rödbetssallad ca 6 port. Rödbetssallad ca 6 port. Julens godaste tillbehör. Ja, frågar du mig så är rödbetssalladen det viktigaste på julbordet, vid sidan om skinkan
Eftersom jag och Lennart nu är nere i Alanya i några perioder över vintern, så kommer jag att dela med mig av en hel del av mina favoriter från köken här vid Medelhavet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.