För extra bra resultat får tzatzikin gärna stå en timme eller två i kylskåpet. Så här gör du 15 minuter Skölj gurkan och riv den sedan grovt på ett rivjärn. Lägg gurkan i en sil, salta och låt den rinna av i 10-15 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 898 1 gurka
Goda utan så mycket salt, för saltgurka är inte min favorit. När gurkplantorna ger så mycket skörd att man inte hinner äta upp allt letar jag fram några gamla recept från förr i tiden
Läsaren Irene efterfrågade mina mest klickade recept. Så jag loggade in på Google Analytics och kollade in statistiken över mina mest besökta inlägg under dom senaste fem åren (jag ville inte gå alltför långt bak)
Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
Idag har det blivit en hel del bakning för min del. Grädda mitt i ugnen i 200 grader ca 15 minuter. Bred pajsmeten över äpplena och grädda mitt i ugnen ca 15-20 minuter. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills den har fått fin fäg. 15 minuter L
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.