Grädda i 200 grader ca 25 minuter. Smält smöret och låt svalna av. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt försiktigt i äggvispet
Jag gillar mina chocolate chip cookies lite tjocka och mjuka och dessa blir exakt så. Vispa ihop smör, farinsocker, strösocker, ägg och vanilj tills det är fluffigt (ca 4-5 minuter). Ställ in i kylen i minst 2 timmar. Värm ugnen till 175 grader och grädda kakorna i 11-12 minuter, direkt från kylen
En supergod mjuk äppelkaka från ett tidigare recept som hon har modifierat lite. Grädda i 175 grader ca 35 – 40 min. Kaka är färdiggräddad efter ca 35 – 40 minuter i 175 grader. 40 min. 40 minuter
pröva gärna med en sticka att de är lagom mjuka. Hyvla kylskåpskallt smör med osthyveln och täck äppelkakan med smörskivorna så att havregrynen inte syns
Mät upp vaniljvisp, muscovadosockret, sirapen och chokladen, bruten i mindre bitar, i en kastrull. (Jag använde en form som är 25 * 35 cm, så de blir höga som kaféers kärleksmums) Grädda mitt i ugnen 175 grader ca 30 min. Värm upp blandningen under omrörning och låt den därefter koka i ca 12 minuter till mjuk kolakonsistens. 175 grader ca 30 min Glasyr
Grädda i ugnen ca 30-40min. Knäckig äppelkaka - Glutenfri. Här om dagen bjöd jag på fika här hemma. Glutenfri, jättegod äpplekaka med äpplen från trädgården och vaniljgrädde till det
Här kommer receptet på äppelkakan jag gjorde i helgen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter. Sätt försiktigt in kakan i ugnen igen och grädda i ytterligare ca 15 minuter
Godaste äppelkakan ever. Inlägget Godaste äppelkakan dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Du vänder den saftiga sockerkakan upp och ner och på toppen har du en knäckig kola- och äppeltopping
Häll till sist över grädden och grädda ca 20 min eller tills kakan fått fin färg i 200-225'. Skala och skiva äpplena tunt (går ypperligt med osthyveln)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.