Tina kycklingvingarna och skär bort "vingspetsen" vid leden. Blanda ihop allt till buffalosåsen i en kastrull och smält smöret med ingredienserna på svag värme under omkörning
Jag ville självklart baka den perfekta sockerkakan och efter några mindre lyckade försök experimenterade jag fram det här receptet som jag är riktigt nöjd med
Det är så gott att det är löjligt. Dulche de leche , förresten - min väninna A berättade i en kommentar till det förra inlägget, att i Chile kallas detta för manjar
Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
I alla fall är det min favoritsemla. Undra vad min mormor hade sagt om alla varianter. I semmelkladdkaka får man det bästa av alla världar, kladdkaka, semla och mandelmassa
Enklast är godast om sagt… Den här bönsalladen kan jag äta med sked direkt ur skålen. Det är inga revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
Häll på vattnet och kör degen tills allt är blandat och degen är smidig och släpper bunken. Blanda alla torra ingredienser i en bunke(assistent) Värm vattnet till ca 40 grader. Jäs i 30-45 minuter. Sätt in limporna när de ärfärdigjästa och sänk ugnen till 175 grader gräddningstid ungerfär 45 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.