Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Tillsätt rödkål och fräs ytterligare ett par minuter. Sedan bar det av hemåt för lite uppfräschning och därefter strålade vi samman hemma hos mig och Berra för middag med lite karibiska influenser
Som en gigantisk blåbärsmuffins blev dagens bärkaka. Grädda i 175 grader 40-45 minuter. Ljummen äter vi den med en kula glass när den är nybakt, i morgon åker resterna med till stranden
Till det så tar jag mina tillskott – omega 3, vitamin D, CLA. //I always start my mornings with my favorite breakfast – 1 dl oatmeal, 1 proteinshake, 1 egg, Clean drink and my supplements (Omega 3, Vitamin D and CLA) 1 dl gröt
Fler av mina buljongtips hittar du i Gammaldags husmanskost på nytt sätt, där hittar du också många grytor och soppor där jag använder mig av hemkokt buljong
Idag förbereder jag vår middag, får ju bestämma minmiddag, eftersom det är mindag i dag. Ta ut grytan och låt brödet vila i några minuter, innan det stjälps upp på bakgaller och får svalna utan bakduk
Som en gigantisk blåbärsmuffins blev dagens bärkaka. Grädda i 175 grader 40-45 minuter. Ljummen äter vi den med en kula glass när den är nybakt, i morgon åker resterna med till stranden
Till min stora förvåning var köttet riktigt gott. Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app i mobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springer till jobbet ibland, och kommer hem sent andra dagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.