Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 minpå varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Vi började med att dela på en sashimi, sen tog jag hummertacos och tonfiskfritters medan min man tog en laxtartar och en ceviche på oilgrimsmussla och sotad avokado
Husmor lägger ju ut inläggningsrecept hela året och här har du mormors mors ättiksgurka som jag kryddar med moderna örter och smaker såsom grön fish pepper chili eller min unika skörbjuggsört
När jag inte bakar/äter lussekatter ägnar jag mig åt att fundera på vad jag ska ge bort i julklapp till mina ungar, de som bor hemma och de som har flyttat
Till efterrätt hade jag gjort tocino de cielo, som påminner om spansk flan de huevos om ni har smaka det, men eftersom maten behövde vara fri från mjölk gjorde jag denna dessert som enbart består av ägg och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.