Jepp, inte så mycket kvar att laga sås på. Dags att testa ett nytt recept. Jag tog händerna tillslut för det var så mycket fett, och jag ville få bort det
men körde på säkra kort, grillat och potatisgratäng (en rätt som jag aldrig misslyckats med trots att det är lite si och så med mina talanger i köket, ibland går det helt åt skogen och vi får snabbt åka iväg och köpa något färdigt någonstans
Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Och det är väl bra att ta vara på sin egen ekologiska skörd. När gurkplantorna ger så mycket skörd att man inte hinner äta upp allt letar jag fram några gamla recept från förr i tiden
Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknande idag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 minpå varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Det kan vara lite klurigt attfå till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.