Enklast är godast om sagt… Den här bönsalladen kan jag äta med sked direkt ur skålen. De enkla smakerna som passar så bra ihop gör det enkelt och gott att föra in bönor i vardagskosten
Blanda det med créme fraiche och rör i löken, sillen skuren i mindre bitar och gurkan. Koka de färska rödbetorna med skalet på i lättsaltat vatten till de är mjuka, ca 20 min
Täck toppen av kakan med bakplåtspapper och grädda i ca 10-12 minuter eller tills kakan har satt sig. Ni hittar fler av mina recept på 75 gram smör, smält
Receptet är en blandning av några olika recept jag hittat lite här och där, så här blev min variant. Det här är en lättlagad och kompakt chokladkaka med mycket chokladsmak som gärna får ätas med vispad grädde eller vaniljglass
Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
Min nya brownie-form har visat sig vara en riktig klok investering. Eftersom nämnda aktiviteter oftast blir trevligare med en nybakt chokladkaka intill sig på filten, är den här kakan ett bra sett att uppnå det tillståndet så smärtfritt som möjligt
Häll i krossad tomat, vatten, balsamvinäger, dijonsenap, paprikapulver, salt och svartpeppar, låt puttra i ca 15 min. Häll grädde i såsen och koka upp, låt sjuda långsamt i ca 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.