Mild bolognese med mjölk & rosmarin
aktamat
aktamat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner Har du inte färsk rosmarin kan du ersätta det med ½ tesked torkad. Och undvika färs som är förpackad i skyddande atmosfär och därmed sämre i smak.
  • 2 stjälkar
  • 1 stor
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 500 g nöt
  • 2 ½ dl mjölk
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 2 dl vitt
  • 4 dl passerad tomat
  • 2 tsk lantbuljongpulver
  • eller miso
  • 1 kvist (8 cm) färsk rosmarin(
  • 2 msk finosherry)nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.