Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här med färska hallon ochblåbär
Äppelpaj serverad i portionsform med mördeg, mandelkräm, en äppelkompott som doftar kardemumma, kanel och vanilj, havreströssel med smak av kanel, hemlagad vaniljsås och så färska blåbäroch hallon
Ingredienser Portioner. 4 4 bitar kladdkaka (köpt eller hembakt) 1/2 påse frityrpulver (à ca 65 g) ca 1 l frityrolja Till servering vaniljglass chokladsås marshmallows färska bär (t ex bigaråer och jordgubbar) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Ballerina Kanelbulle 20 % rabatt Ballerina 190 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Bryggkaffe 12
På fredag drar jag ochfamiljen till Dalarna för lite nyårsfirande och skidåkning med vänner. Vispa gräddenoch blanda ner majonnäs, senapoch hackad dill
Medbär, vaniljkräm och havresmuldeg blir den härligt krämig i mittenoch krispig på toppen. Blanda alla torra ingredienseroch sikta sedan ner i äggsmeten
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie på kvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung ochen äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till ochmed hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Väldigt gott, sött, men friskt från mintenoch chokladigt, med lite syra av dom färska bären. Jag har nått en bit på vägenmed min blogg och passerat ett stort tal idag, med det vill jag dela med mig av en sötsak dagen till ära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.