Är det midsommarafton så ska det firas ordentligt. Idag passar den klassiska Mojiton utmärkt. När jag jobbade som bartender i Grekland fick jag många komplimanger från gästerna att jag gjorde den bästa Mojito de någonsin druckit
. Jag fick hem Isbjörnens kaviar, en vanlig tub och en med dillsmak. Isbjörnens kaviar är först i Sverige med miljömärkningen MSC (Marine Stewardship Council) som innebär att produkten kommer från ett hållbart fiske
Jag har länge funderat på att baka budapestrulle och passade på till mors dag. Varför jag inte bloggar om den förrän nu, är ren glömska för detta är absolut ett bakverk värt att blogga om
Tjoooo hooo. Nu har jag och barnen hela sju veckors semester, verkligen välbehövligt vill jag lova. Det har varit en så hektisk vår så jag har till och med behövt tagit en liten tupplur på rasterna… inte så kul för mina gulliga kollegor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.