Efter den mycket givande brödkursen hos Magnus Johansson har jag provat att baka mittförsta bröd när jag faktiskt vet vad jag gör och eftersträvar, tror jag i alla fall
Mitt nya favoritbröd, ett riktigt superfoodbröd. Grädda i mitten av ugnen i 40-50 min. Jag vet att det är stora ord, men jag står verkligen fast vid dom
Att baka med surdeg har ju blivit jättepopulärt på senare tid. Det finns ju t. o. m. ett surdegshotell på Söder där surdegen kan ta in när man själv åker på semester
Jag har länge gjort en slags fuskguacamole med creme fraiche i, som förvisso är svingod (fråga min bästis bara), men ibland vill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigt fina (och ekologiska – hurra
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Receptet på tomatsås är dock mitt eget. Toppa med valfri topping och baka i 225C, i mitten/nedre delen av ugnen i 8-10 minuter. Baka i 225C, i mitten/nedre delen av ugnen i 8-10 minuter. Baka i 225C, i mitten/nedre delen av ugnen i 8-10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.