Det börjar bli mycket snack om Paleo överallt. Det är enormt stort i USA, framförallt bland de som håller på med Crossfit, och det dyker upp allt fler Paleo-kokböcker och bloggar
På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hittaekologiska och till ett bra pris
Lax i ugn. Limesaft. Servera med grönsaker och rostad sötpotatis. Koriandermajonnäs. Stavmixa allt. Blir majonäsen för tunn är det bara att hälla ilite mer olja
Välj gärna laxens stjärtbitar så slipper du ben. Börja med att frysa inlaxfiléerna, minst ett dygn. Häll på salt- och sockerblandningen samt dilleninnan den tinat helt
Jag märker att nigillarfisk. Idag tänkte jag därför bjuda på en av Elinsfavoriträtter, sweet chili lax i ugn och eftersom jag inte kan bestämma vilken sås som är godast till får ni välja själva om nivill servera äppeltzatziki eller passionsfruktsyoghurttill
Vad ska ni äta ikväll. Vi har pausat vår prenumeration på matkassen nu pga några fullspäckade veckor( så det blir mest lite enkla maträtter som man slänger ihopi farten)
Ingredienser 5 dl fingervarmt vatten 1 dl mjölk (3%) 25 g jäst (1/2 paket) 2 tsk salt 1 msk honung 12 1/2 dl vetemjöl eller tar du 1 1/2 dl grahamsmjöl + 11 dl vetemjöl som jag gjorde när jag bakade det senast knappt 1/2 dl mjöl tillutbakningen. 1Ingredienser. 15 dl fingervarmt vatten 1 dl mjölk (3%) 25 g jäst (1/2 paket) 2 tsk salt 1 msk honung 12 1/2 dl vetemjöl eller tar du 1 1/2 dl grahamsmjöl + 11 dl vetemjöl som jag gjorde när jag bakade det senast knappt 1/2 dl mjöl tillutbakningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.